Наставникът на Левски, Славиша Стоянови, остана доволен от успеха на неговия тим срещу „Берое“ с 3:1 в осминафинален мач за Купата на България. 

„Купата е сред нашите цели. Мисля, че показахме най-доброто ни лице, изчакахме си моменти и един много добър ден ни докара до следващата фаза на турнира“, започна сръбският специалист. 

„Имахме много вътрешни срещи. Трябва всеки да поеме отговорността и да знаят, че в Левски не може да се представяме както в предишния мач. Днес много хора разбраха какво е Левски и показахме другото си лице. Спечелихме много труден мач, което няма как да не ме радва. Стъпката е и малка и голяма. Нов отбор сме от януари насам. Тепърва някои играчи влизат в ритъм. Вървим в правилната посока, но в неделя отново трябва да покажем качество и дисциплина на терена. Това ще повлияе на самочувствието. Добре тренирахме, но трябва да го покажем в сериозните мачове, както днес. Надявам се и занапред да е така. Трябва да се фокусираме на всички фронтове, защото още не сме избегнали опасната зона. Не искаме да си позволим да се концентрираме само върху Купата, трябва и в първенството да печелим точки“, сподели още наставникът.

„Очаквам от моя отбор същото представяне срещу „Ботев“. Имаме доста добри и качествени играчи и трябва да излезем със същата енергия и в през уикенда“, завърши Стоянович.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук