Наставникът на „сините“ Славиша Стоянович сподели, че разполага с достатъчно варианти в атака, в случай че Найджъл Робърта бъде продаден. Днес се появиха слухове, че американският Ди Си Юнайтед води преговори за правата му.

Специалистът бе видимо недоволен от ремито с „болярите“, но изрази мнение, че представянето на водения от него тим се дължи на новата схема на игра, както и на факта, че днес няколко от възпитаниците му направиха дебют за новия си клуб.

„Мачът бе труден, както очаквахме. И ние и домакините имахме положения. Искахме трите точки, но загубихме две. Беше равностоен мач. Трябваше да бъдем по-концентрирани в наказателното поле. Имахме добри положения, но също така можеше да получим гол и да загубим. Емоциите са смесени“. 

„Променихме схемата, в някои моменти не реагирахме добре в защита – специално при дългите топки. Не бяхме концентирани. За първи път играем в този състав. Все още момчетата не се познават. Трябваше да сме по-компактни. Всеки мач е труден. Бари игра малко на терена. Исках от него да е по-агресивен и да има по-голямо желание да отбележи гол. Той обаче е от три дни с нас и му трябва време да влезе в ритъм“. 

„Честно казано не знам какво става с Робърта. Нямам конкретна информация. Имаме опции в атака. Ще видим какво ще стане, ако Робърта си тръгне“, каза специалистът. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук