„Синя България“ подема кампания в подкрепа на школата на Левски. Ето какво съобщиха от Тръста:

Драги левскари,

В тези трудни за нашия любим Клуб времена, изпълнени с редица предизвикателства от всякакво естество, ни остава само едно – да обърнем поглед към съхранението на синия идеал, нашите ценности така присъщи на вековните отбори и непоклатимия левскарски дух доказал се във времето. С общи усилия доказахме, че финансовите и оперативните проблеми могат да бъдат преходни. Това, което обаче не е подвластно на времето е нашата любов, традиции и гордост, че принадлежим към едно велико синьо общество бранило и бранещо името „Левски“. Въпреки всички несгоди днес наш дълг е този път да бъде продължен…

От днес „Тръст Синя България“ дава началото на повсеместна информационна и дарителска кампания насочена изцяло към ДЮШ на ПФК Левски. Кампанията цели да запознае отблизо левскарската общност с процесите, постиженията и таланта на децата на „Левски“, както и да набира средства за конкретни оперативни разходи и капиталови подобрения така необходими на школата ни.

От февруари 2020 до днес „Тръст Синя България“, в ролята си на акционер, недвусмислено показа, че има капацитета да създава и управлява кампании в полза на любимия ни клуб. Школата е интегрална част от успеха на всеки един клуб и за нас е най-значимата част от синьото семейство. Левскарският дух се гради и възпитава от ранна детска възраст, а не в мъжкия отбор. Всяка една инвестиция в ДЮШ за нас е инвестиция в бъдещето.

Школата ни бележи огромен напредък в последната година и половина под вещото ръководство на директора, Йончо Арсов, главния методист, доц. Емил Атанасов, както и целия треньорски екип. Към днешна дата ДЮШ на „Левски“ е абсолютен хегемон в България. Безапелационни лидери сме в гарнитурите U19, U17, U16, U15, U14, а най-малките на границата на юношеския футбол от U13 се намират временно на второ място в класирането. Всички наши отбори продължават успешно и в турнира за Купата. С упоритата си работа и постигнатите резултати ДЮШ заслужава нашата всеотдайна подкрепа!

Очаквайте подробности в най-скоро време. Започваме!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук