Острието на Левски – Найджъл Робърта – бе избран от феновете за играч на месец януари. Нидерландецът благодари за признанието и говори по актуални теми.

„На първо място искам да благодаря на феновете, че са гласували за мен и са ме избрали за играч на месеца. Независимо, че това бяха само приятелски срещи, аз съм много щастлив и се надявам да играя по този начин и по време на първенството“, заяви голмайсторът.

„Мисля, че направихме добър лагер. Дойдоха нови момчета и мисля, че сега отборът е завършен. Смятам, че всички са готови за подновяването на шампионата и в тази връзка мисля, че направихме добра подготовка“, смята той.

„Мисля, че треньорът е добър специалист. Разговарях с него и се опознахме по-добре. Това беше много важно за мен и ми помогна през изминалите седмици да подобря играта си. Както казах вече, добрата подготовка по време на лагера също помогна много“.

„За едни нападател е много важно да бележи. Разбира се, много по-важно е това да се случи в официалните мачове, но всяко попадение спомага за самоувереността. Головете в подготовката допринасят за доброто настроение преди старта на първенството“.

„Искам да се раздам на 100% в мачовете на Левски, а по-нататък ще се случи, каквото трябва да се случи. Сега обаче аз съм тук и давам максимума от себе си за тима“, коментира Робърта слуховете, че може да бъде продаден.

„Няма да бъде лесно срещу Монтана в неделя. Напрежението е изцяло върху нас, защото ние трябва да спечелим този мач, особено тук у дома. Длъжни сме да вземем трите точки, независимо как“.

„Още веднъж искам да благодаря на феновете, че са гласували за мен в анкетата. Надявам се да могат да са близо до нас и да ни подкрепят по време на сезона“, каза още Найджъл Робърта.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук