Старши треньорът на „сините“ Славиша Стоянович обяви пред клубната телевизия впечатленията си от проверката срещу Олимпия (Любляна), спечелена от неговите възпитаници с 1:0.

„Специално през първото полувреме имахме добри положения. Малко успокоихме темпото след това. Имахме много натоварени тренировки и сега влизаме в момента, в който повече да залагаме на тактика, а не толкова на интезивни тренировки. Имахме хубави шансове за гол днес, но трябва да поправим концентрацията в наказателното поле. Доволен съм от динамиката. Много тичане, много агресия, но имаме доста работа в тактически план и се надявам малко да се поуспокоим. Да работим с глава, а не с физика“, сподели Стоянович.

„Тежко е да коментирам Луи Нганиони веднага след мача. Има още тренировки има и още един мач. След това ще видим. Има конкуренция и в защита, и при халфовете, трябва да намерим добра схема за всички. Като направим смени да държим ниво. Всички отбори в контролите са добри. Трябва да направим добър анализ и утре имаме две тренировки. Ще дам на някои шанс, които досега не са имали шанс да се докажат“, добави специалистът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук