Звонимир Микулич: Мисля, че ще постигнем добри резултати тази година

Вратарят Звонимир Микулич даде специално интервю за ЛЕВСКИ ТВ. Стражът заяви, че е приет отлично от новите си съотборници и се чувства добре в новия си клуб.

„Искам да поздравя всички, които работят в клуба. Посрещането ми беше много добро. В отбора има добър баланс между млади и опитни играчи. Мисля, че ще постигнем добри резултати тази година. Всички са много отзивчиви и ме приеха много добре. Всички са добри момчета, опознавам ги постепенно и напредвам. Мисля, че треньорът е много добър, а всички тренировки са доста различни. Нито една не се повтаря. Работи се много върху детайлите. Щастлив съм, че съм тук“, коментира Микулич.

Той разказа малко повече и за своята кариера до тук. „Живеех на 100 метра от стадиона на Осиек и започнах да тренирам в клуба на шест години. Започнах в първия отбор на 18 години и постепенно дочаках своя шанс. Пазих за клуба четири сезон, след това осъществих трансфер в чужбина. Направих го, защото имах желание да се пробва и далеч от родината. С новия си отбор постигнах добри резултати и успехи. Не успяхме да се разберем за нов договор и така се стигна до идването ми в Левски. Сега съм много доволен. Най-добре си спомням победата с Осиек над Динамо Загреб. Беше преди 10-11 години на „Максимир“ и спечелихме с 1:0. Другият мач, за който си спомням е победата с Шериф над Локомотив в Москва с 2:1 в групите на Лига Европа“, сподели вратарят на „сините“.

„В днешно време трябва да имаш всичко. Трябва да се работи много, да знаеш слабостите си, за да ги отстраниш. Но както е във всеки спорт днес – трябва да имаш всичко. Журналистите извадиха от контекста отговора на това дали имам ритуали преди мач. Аз им казах, че обичам да слушам музика от филми като „Гладиатор“. А те написаха, че слушам бърза музика и гледам битки от световната федерация UFC, което не е истина. Нямам специални ритуали преди мач, най-много работя върху визуализацията. Мисля какво може да се случи на мача и как да реагирам най-добре, ако се случи. Това е“, заяви Микулич.

„Надявам се феновете да могат да дойдат на стадиона и да ни подкрепят, а ние да им отговорим с добри игри и успехи. Само Левски!“, сподели още хърватинът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук