Старши треньорът на „сините“ – Славиша Стоянович остана доволен от своите възпитаници, които днес го зарадваха с втора победа в зимните си контролни срещи. Левски надви четвъртия в Словения – Копер с 2:1. Наставникът на „столетниците“ обаче не е оптимист за селекцията на клуба, която според него се бави, а време за привличането на качествени състезатели няма.

„Доволен съм от първото полувреме, бяхме агресивни, бързи, имахме положения. Не съм доволен как завършвахме атаките. Когато трябва да търсиш точки, е нужно да се възползваш от всеки един шанс. Второто полувреме темпото беше по-ниско. Позволихме пак от статично положение да ни вкарат. Работим на тренировки, трябва да оправим този елемент от играта“, започна Стоянович.

„Да, това беше най-доброто полувреме за Левски от началото на подготовката. Пак казвам – показахме добра комбинаторика, имахме добри положения“, добави той.

„Свежи бяха играчите, но по принцип някои все още се възстановяват от контузии. Много тежки тренировки имахме. Сега идва моментът, когато трябва да обърнем внимание и на тактиката, а физическите натоварвания да ги понамалим.

„С Мартин Райнов сме внимателни – не бързаме. Имаше болка, стара контузия и затова не игра днес.

„Аз се надявам да имаме нови футболисти, на 20 декември съм казал кой искаме, на кои позиции. Беше направен анализ и програма. Търсим качествени играчи. Аз съм треньор, не съм скаут и анализатор. Трябва да имам помощ, за да намерим добри играчи, които да вдигнат нивото на играта ни. Губим време малко. Трябва да реагираме по-бързо. Клубът трябва да си намери правилните играчи и всички да знаем какво искаме. Това не е отговорност само на треньора, трябва всички да вървим в една посока, за да намерим играчите“.

„Да, Асен Митков е много добър футболист. Имаме много перспективни юноши – Ники Архангелов също. Харесва ми спокойствието, с което играят, играят много зряло за възрастта си. Надявам се, че ще се развиват в правилната дирекция, защото на тези години разбират много добре футбола“, каза още стари треньорът на Левски.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук