Наставникът на „сините“ Славиша Стоянович коментира първата контрола на „сините“ срещу „Домжале“ в прякото излъчване на ЛЕВСКИ ТВ от Хърватия.

„Сините“ отстъпиха с 1:2, а точен за левскарите в 22-ата минута бе юношата Марин Петков.

„Сами сме си виновни. Два пъти загубихме концентрация. Доволен съм от първото полувреме, не съм доволен от втората част. Трябва да сме по-бързи, по-отговорни. Това е. Имахме положения, за да затворим мача при 1:0. Но не бяхме концетрирани. Трябва да работим върху реализирането. Както се случи, съперникът имаше статични положения и обърна мача. До 60-ата минута съм доволен. Трябваше някои играчи да изтърпят да са на терена 90 минути. Чакаме нови играчи, дано дойдат по-скоро“, заяви Стоянович.

„До момента всичко планирано е направено. Играчите дават максимума на тренировка. Но това, което правим на тренировка, трябва да го правим и на мача. Нормално е. Аз съм искам нови играчи. Сулака трябва да дойде утре. Близо сме до договорка с още един футболист. Ако имаме нови, то те трябва да са по-качествени от сегашните. Не трябва да взимаме играчи от Youtube или по снимки. Трябва да имаме повече информация за тях. Аз не искам да губим или завършване наравно. Така трябва и играчите да мислят. Когато резултатът не е добър, трябва да се атакува. Футболът се играе 90 и повече минути. Доволен съм от младите. Трябва спокойствие и да се работи. Да не бързаме, да не се претоварим, да чукнем на дърво. Слушат младите“, добави наставникът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук