„Сините“ осъществиха първия си входящ трансфер за тази година. Те си подсигуриха подписа на Ребин Сулака, като договорът му вече е изготвен. По традиция договорът на бранителя ще бъде краткосрочен.

Както вече Gerena.bg писа, иракският национал трябваше да акостира на „Герена“ непосредствено след раздялата си с Арда. Тогава обаче той предяви сериозни финансови претенции, които от Левски отказаха да удовлетворят. Двете страни обаче са сближили позициите си и се очаква съвсем скоро трансферът да бъде финализиран, ако в последния момент не се появят нови непреодолими различия. С днешна дата обаче се счита, че всичко е изгладено и подписът е само формалност.

Припомняме, че старши треньорът на Левски – Славиша Стоянович – иска да подсили защитата на тима. Сулака пък е именно централен бранител. Така, ако всичко приключи благополучно за столичния гранд, едно от желанията на специалиста ще бъде удовлетворено. Сулака ще бъде на негово разположение за лагера в Хърватия.

Защитникът преминава при „столетниците“ като свободен агент, след като договорът му с Арда изтече в края на миналата година и не бе подновен.

През първия полусезон Ребин Сулака бе неизменен титуляр при Николай Киров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук