Ръководството на Чавдар Етрополе разпространи остра декларация по повод думите на помощник треньора на Левски Живко Миланов от тази сутрин Преди първата тренировка на „сините“  бившият защитник на „сините“ заяви, че за Левски е било най-лесно да вземе лиценза на Чавдар Етрополе, но са тръгнали по друг път, явно визирайки ситуацията в ЦСКА.

Малко по-рано днес Христо Стоичков атакува Живко Миланов с публикация във Фейсбук, а после и от Чавдар Етрополе разпространиха декларация, цитирана от Труд, в която се споменават и задължения на Левски към Чавдар свързани с развитието на Божидар Краев.

Ето какво се казва в декларацията на Чавдар:

„Останахме крайно разочаровани от изказванията на един бивш защитник, който е по-известен като зет (б.а. – на Борислав Михайлов), на когото трябва. Той си позволи да говори за Етрополе – един горд български град, който е дал толкова много спортни отличия на България.

От школата на Христо Стоичков в нашия град са излезли много футболисти, които играят в Първа лига, а и извън пределите на страната. Би било по-уместно господинът да обясни кога Левски смята да плати на Чавдар (Етрополе) за кражбата на Божидар Краев. Не знаем дали е наясно и за факта, че школата на г-н Стоичков в Барселона също си търси парите. Очевидно е, че управата на Левски в последните години не е по коректните отношения.

Бихме искали да попитаме как клубът си плаща дълговете към НАП, както и към не един и двама кредитори. Явно всичко е забулено в мъгла, а с това само се доказва, че ябълката е гнила. Българската общественост, не само футбол, настоява да знае.

Заради безотговорно управление ЦСКА беше доведен до ръба на пропастта. И Чавдар (Етрополе), където Христо Стоичков е един от най-добре приетите гости, подаде ръка на най-големия български клуб в тежък момент. Може да го направи за всеки, но не и за отбора от Сухата река, което явно се слави с комплекси и некоректност.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук