Най-големият създател и производител на оригинални препарати – лекарства и хранителни добавки – проф. Рахамин Шекерджийски, който е запален привърженик на „Левски“ се срещна с мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков и членът на Управителния съвет Константин Баждеков.

Поводът за срещата бе старта на зимната подготовка и желанието на проф. Шекерджийски да дари за футболистите от представителния отбор създададената от него хранителна добавка „Имуно-Деокси“ – протектор на имунната система и антиоксидантна защита на организма.

Дарението идва в началото на най-тежкия период за професионалните футболисти – зимната подготовка, тъй като подпомага организма при сериозни физически натоварвания. „Имуно-Деокси“ съдържа последна генерация патентован имуностимулиращ комплекс и специално разработена комбинация от антиоксиданти, витамини и микроелементи, изключително необходими за организма в условията на пандемията от Covid-19.

Проф. Шекерджийски заедно с член коресп. Проф. Николай Цанков направиха още едно дарение за представителния отбор – елекролитната, изотонична напитка „Изотон“. Тя е водно-електролитен разтвор за предотвратяване на дехидратацията и доставяне на електролити при интензивна тренировъчна дейност, каквато предстои на „сините“ футболисти с началото на зимната подготовка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук