Спекулациите с бъдещето на Габриел Обертан не спират. Турските медии също подават информация, която е доста противоречива, тъй като на 05.02.2021 г. спортната медия haber излезе с новината, че френското крило е избрал да продължи своята кариера в Самсунспор. Тази новина обаче беше опровергана вчера от президента на турския тим Юксел Йълдъръм пред habergazetesi.com.tr.

Екипът на Gerena.bg се свърза лично с инициатора на този трансфер и организацията по завръщането на Обертан на „Герена“ Спас Русев. Ето какво каза бившият собственик на Левски пред нашата медия:

„Аз поех финансовия ангажимент към разликата в заплатата от това, което клубът може да си позволи. Тоест, потенциален трансфер е финансово обезпечен, но Левски трябва да си свърши работата по договора (ако го искат).“

Това значи, че топката е изцяло в полето на „синьото“ ръководство и ако от „Герена“ желаят да имат Обертан в редиците си, трябва да се активизират и да направят всичко възможно за това той да акостира повторно на стадион „Георги Аспарухов“. Нашият екип ще продължи да Ви държи информирани по случая. Очаквайте подробности!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук