Близнаците Борислав и Радослав Цоневи споделиха, че най-важното за тях в момента е фактът, че Левски се спаси от тежката финансова ситуация, в която бе изпаднал и е жив. Двамата дадоха интервю за bTV, като споделиха, че очакват след направената селекция и зимна подоготвка отборът да изглежда по коренно различен начин.

„Чисто футболно не беше изобщо добра година, но това че се спаси отборът, това, което направиха феновете, ръководството, тази подкрепа – това е невероятно. Това Левски да е жив, за мен това е най-важното“, каза Борислав.

„Откакто дойдоха нови спонсори, настроенито в отбора се вдигна и се надявам това да продължи. Внася едно спокойствие, когато финансовата стабилност я има, защото това е една база да може да се играе добре“, сподели Ради Цонев.

„Сега ще се направи селекцията, с новия треньор Левски ще изглежда по различен начин. Дали ще сме в шестицата, или ще сме седми и ще се борим за Лига Европа, зависи от резултатите, дано да са по-добри от миналата година. Ситуацията не е такава, каквато беше преди 10 години. Дано с по-добри игри, с по-добри резултати да спечелим титла или купа, защото всички го очакват и ние го искаме най-много от всички“, обясниха братята.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук