Сега ще ви разжем за необикновената сила на едно необикновено момиче. Това е Милла. Тя е само на 11 години. А за крехката си възраст вече има куп победи зад гърба си. Изправя се срещу левкемията, бори се с воля, характер и неизменна усмивка. Към днешна дата е в ремисия.

Преди няколко дни, в навечерието на Коледа губи своя баща… а до нас достига следната молба: „Тя е луда фенка на „Левски“ и фланелка на любимия отбор би стоплила сърцето ѝ“. Днес посетихме Милла в Добрич. Срещнахме се с нея и заедно с момчетата от местния фенклуб успяхме да видим усмивката в очите й. Успяхме и да видим онзи боец, който ни описаха преди да стигнем до Добрич. Докоснахме се до изключително лъчезарно момиче, което съдбата е подложило на много изпитания. Момиче, което вече разбра, че може да се облегне и на рамото на голямото левскарско семейство!

За Милла казват, че е боецът в семейството. Най-малката, но най-силната. У дома й гордо блести златен медал по футбол. Преди две години печели на международното състезание за деца, победили рака. Днес тя продължава да се бори, а ние сме уверени, че ръка ще й протегнат и други левскари! На Милла може да помогнете с дарение по сметка: IBAN: BG62STSA93001523670803 с титуляр Христинка Желязкова Калчева към банка ДСК. Кутия за дарения ще бъде поставена и в официалния магазин на „Герена“, а може да се свържете и с фенклуба на „сините“ – Levski Club DobrichСветли празници, левскари!

Един за всички, Всички За Милла!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук