Днес шефът на съдийската комисия Костадин Стоичков обяви, че реферът Никола Попов и неговите помощници са се справили отлично с двубоя ЦСКА-София – Левски. Самият Стоичков беше наблюдател на мача.

Напомняме на нашите читатели, че след срещата от лагера на „сините“ предявиха сериозни претенции към съдиите и по-точно за отсъдената дузпа в полза на символичните домакини в този мач, за която останаха съмнения, че е извън наказателното поле, както и за непоказан директен червен картон на Амос Юга през първото полувреме.

LEVSKI.BG

„Съдиите се справиха безупречно с този мач. Имаха много дискусионни, важни решения, които трябваше да вземат. И всичко важно го решиха конкретно. Моята крайна оценка е едно много добро съдийство за Левски – ЦСКА-София не само на главния съдия, но и на асистентите. Работата в екип беше на високо ниво. Браво и поздравления! Дано всички дербита минават по този начин.

Със сигурност на някой му се е искало нарушението да е отвън, но там ясно и точно се вижда, че контактът е точно на линията, коляното на нападателя е на линията. Както знаете, линията на наказателното поле е част от наказателното поле“, заяви Стоичков.

От СК разкриха, че от началото на сезона 24 асистенти и главни съдии от efbet и Втора лига са получили наказания, но не обявиха техните имена.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук