Един от бившите треньори на Левски – Велислав Вуцов, обяви пред БНТ, че половината играчи на сините не стават за efbet Лига. Треньорът не се изказа и ласкаво за съдията от мача с ЦСКА-София, допълвайки, че Попов е можело да сложи червена фланелка, за да не играе противникът с човек по-малко.

„Срещу ЦСКА, Левски игра най-доброто в този си вариант, а и ЦСКА-София са малко надценени. Който си е мислил, че „червените“ ще натискат цял мач, за да вкарат 5 гола, се е лъгал. За тях най-важно за амбициите им бе да вземат трите точки.

Левски не игра чак толкова лошо, колкото очакваха хората. Но моите представи за сините са съвсем различни. Все пак в последния месец се забелязва промяна.На Славиша Стоянович ще му е трудничко, но е добър треньор, доказал се е. Той наследи отбор, който искаше да играе романтичен футбол, без да има футболисти за това. И всеки, който дойдеше на „Герена“, биеше с лекота и си тръгваше.

Половината футболисти на Левски нямат място в А група, а другата половина… Има само трима-четирима, които са за този отбор. Райнов прави страхотно впечатление, Стаси Иванов, който си отива, както и близнаците Цоневи, Паулиньо… На другите качествата им не са за „Герена“.
С финансовия ресурс за заплати Левски трябва да е трети, а не девети. Преди Славиша отборът играеше дивотии и щуротии. Срещу ЦСКА се видя, че може да се бори, но всичко в дербито опря до класа. Трансферната политика на Левски бе провал – първият привлечен бе Старокин, а първият освободен… Старокин. Е какво друго да кажеш за нея?

Никола Попов? Катастрофа! Направи груби грешки в полза на ЦСКА. Ако можеше да направи нещо повече, е да облече червена фланелка, за да може „армейците“ да не са по-малко на терена“, каза Вуцов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук