Вероятността Габриел Обертан да се завърне в Левски е доста голяма. Спортният ежедневник „Тема: Спорт“ съобщиха днес за такъв вариант. Екипът на Gerena.bg се свърза с бившия собственик на Левски Спас Русев, който потвърди пред нашата медия, че лично той ще съдейства за връщането на френската суперзвезда на стадион „Георги Аспарухов“.

LEVSKI.BG

Бизнесменът, който наскоро опрости дълг от 3 милиона лева на „сините“ към мобилния оператор Виваком, не спира да помага на основните акционери в Левски Наско Сираков и Тити Папазов. Той е в прекрасни отношения с Обертан. Двамата поддържат отличен контакт, тъй като през 2017 година именно Русев доведе бившият футболист на Манчестър Юнайтед в София.

Стоянович познава отлично качествата на Обертан, тъй като вече му беше треньор, но след уволнението на словенеца, французинът пожела да напусне Левски. Важен фактор при осъществяването на този трансфер още е, че Спас Русев има силен контакт с агента на Обертан. Не е тайна, че атакуващият халф хареса много София и отношението на феновете на Левски, които все още го харесват.

В Турция Обертан помогна на своя отбор да спечели промоция в елита, а от скоро той играе като вътрешен халф, макар че би могъл да играе на няколко поста, ако бъде привлечен. Не бива да се пропускат и лидерските му качества, защото в отбора на Левски има нужда от такива фигури.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук