Наставникът на „сините“ Славиша Стоянович говори пред медиите след срещата на „Герена“, която проведе с ръководството на клуба. Старши треньорът обяви, че има оферти за двама от основните играчи на „сините“ – Найджъл Робърта и Паулиньо, но засега все още няма яснота.

Словенският специалист допълни, че отборът се нуждае от подсилване в защитата, като през предстоящия зимен трансферен прозорец ще се търсят един или двама защитници.

„Ще направим план за подготовка, ще видим какви евентуални нови попълнения ще има. Има оферта за Найджъл Робърта, но не е конкретна, тъй като няма финансови условия. Паулиньо има различни опции, но ще видим какво ще стане“. 

„На шести януари събираме отбора. Ще минем медицински прегледи и след това започваме тренировки. Надявам се да имаме нови футболисти. Тъй като те трябва да се включат от първия ден на подготовката. Не сме говорили с Милош Цветкович. Имаме бюджет и ще се съобразим с него. Трябват ни футболисти в защита, крайни бранители. Ще ни е нужна и дълга резервна скамейка“.

„Ще видим с колко футболисти ще се разделим. Има футболисти, които имат договори и не може толкова лесно да се разделим. Всичко е свързано с пари. И пристигането на играчи, и тяхното напускане. Мисля, че футболистите са получили заплати. Орлин Старокин не беше тук. Имам информация, че клубът се е разделил с него“. 

„Имахме много проблеми и с контузени, болни, наказани. Не мога да обещая нищо на феновете. Знам, че те искат по-добра игра, повече победи. Надявам се на пролет публиката да се завърне на трибуните. Не мога да обещая нищо, тъй като виждате каква е ситуацията в цял свят. Длъжни сме да изглеждаме по-добре“, каза Стоянович.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук