ЦСКА-София и Левски слагат край на полусезона с двубой помежду си на Националния стадион „Васил Левски“ от 18:00ч. „Сините“ заемат незавидната девета позиция във временното класиране на efbet Лига, а техните съперници са на трето място. В последните си пет мача има Левски една победа, едно равенство и три загуби.

Славиша Стоянович изпитва сериозни затруднения в опита си да събере бройка за 18-те и кого да пусне титуляр, за да запълни огромните като пропасти дупки в състава. Но… този мач у нас си остава все така непредвидим и всичко се доказва на терена.

На тактиката на ЦСКА-София Стоянович ще отговори с донякъде огледалното 3-4-3. Лошата новина за него е, че както вече Gerena.bg съобщи, Андриан Краев няма да може да вземе участие в предстоящия двубой, вчера от мача заради контузия отпадна и друг халф – Симеон Славчев, а Живко Атанасов ще виси до последно, като шансовете му да играе са малки. На вратата на Левски се завръща Николай Михайлов, който остана на пейката при 2:2 срещу Царско село. След това започват проблемите. Ако Живко Атанасов не играе, каквито бяха индикациите до вчера, защитният вал пред Михайлов ще е в състав Даске, Деян Иванов и Алекс Петков. Заради наказанията на Орлин Старокин и Илия Юруков Стоянович има големи дилеми за халфовата линия. Затова и до Мартин Райнов ще бъде преместен Ивайло Найденов. Ляв халф-бек ще е Матео Стаматов, а десен Патрик-Габриел Галчев. Ясни са само нещата в нападение – на фланговете ще са Станислав Иванов и Паулиньо, а на върха ще е Роберта. Именно със силно представяне в атака са свързани надеждите на Левски в дербито.

ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ НА ЛЕВСКИ: Михайлов, Даске, Д. Иванов, Ал. Петков, Стаматов, Райнов, Найденов, Галчев, Паулиньо, Ст. Иванов, Робърта

Резерви: Кръстев, Александров, Мартин Петков, Мохамед, Здр. Димитров, Ил. Димитров, Ст. Петков

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук