Спортният директор на американския Чикаго Файър Георг Хайц изказа своето задоволство от привличането на Станислав Иванов от Левски. Сделката бе официално обявена и от двете страни след последния мач на „сините“ срещу отбора на Берое. „Продължаваме да градим силен и боеспособен отбор за новия сезон. Сдобихме се с млад и талантлив атакуващ футболист. Станислав е динамично крило и ще пасне изключително добре на нашия стил. Очакваме да има ключова роля в нашето нападение“, заяви спортният директор на клуба Георг Хайц.

Договорът на българския футболист е до 2023 година, с опция за продължаване до 2024. „Търсим млади момчета, тъй като искаме да намалим средната възраст на отбора“, добави той. „Бихме искали да привлечем нови играчи преди началото на сезона. Ако сте следили представянето ни, винаги се представяме по-добре през втория полусезон, отколкото през първия. Това е, защото ни трябва много време за адаптация на новите“, добави шефът.

„Това не значи, че качеството е достатъчно добро, тъй като с отбор единствено от млади играчи не можеш да спечелиш нищо. Но затова имаме няколко решения на различните позиции“, завърши Хайц.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук