Наставникът на „сините“ Славиша Стоянович бе видимо ядосан след загубата от Берое. Стоянович заяви, че „заралии“ са били по-малко безобразният отбор в двубоя и за това са спечелили. Словенецът беше категоричен, че на отбора са нужни точки.

„Берое беше по-малко безобразният отбор. Допуснахме две грешки, които бяха наказани. Имахме положения да поведем. Не бяхме концентрирани. Във футбола е така. Те с два удара вкараха два гола. Индивидуални грешки ни попречиха. Няма много да се философства. Много сложно ставаше в наказателното поле, както нашето, така и тяхното. Трябва много работа“, заяви Стоянович.

„Нормално, има преса. Сигурно от това, че всички не бяхме подготвени максимално. Не искам оправдания. Трябва да се концентрираме и да печелим точки“, добави треньорът.

„Искам повече динамика и повече контрол над топката. Но това е – Райнов и Юруков са здравите халфове. Имах 6-7 тренировки с отбора. Ситуацията е трудна. Трябва да пробваме да вземем точки. Това е“, заяви той. „Отборът на Берое беше агресивен. Имахме положения, трябваше малко зрялост и щяхме да спечелим мача“, добави той.

„Физически Паулиньо не е на идеално ниво. Ще видим какво ще става. Трудно е за нащия отбор. Паулиньо влиза в отбора. В два поредни мача, вкара два гола. Но може и повече“, заяви още Славиша.

„Валери Божинов е в процес на тренировка. Той работи добре. Трябва повече бързина“, заяви Стоянович. „Нямам време да се променя нещо. Трябва да се мисли за мачове напред. Трябва да печелим точки, за да избегнем опасната зона“, добави Стоянович.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук