Наставникът на „сините“ Славиша Стоянович бе видимо доволен от победата над пловдивския Локомотив. Той обаче направи уточнение, че пред отбора предстои много работа. „Тази победа не мога да я опиша с думи. Супер е, че започнахме с победа, въпреки всички проблеми, които имахме в последния период. Това е периодът, това е футболът. Трябва първо да запазим нашето здраве. Бяхме компактни, дисциплинирани. Вижда се, че не сме в оптимално състояние. Трябва да се успокоим и да се възстановим за следващия мач“, заяви специалистът.

„Мотивацията и дисциплината бяха много важни. През втората част се видя, че не сме в опитмално състояние. Момчетата дадоха всичко себе си. Имаше добра комуникация между линиите. Скамейката не е много дълга. В някои линии нямаме алтернатива. Дано по-бързо да се завърнат останалите играчи“, обясни той.

„Спечелихме три много важни точки за самочувствието на отбора“, каза Стоянович „За първи път, за само 3-4 тернировки с целия отбор, беше доста коректно представянето ни с новата схема. Доволен съм, като за първи път. В някои моменти, когато отборът няма сили, трябва да опиташ нови решения. Радвам се, че се получи. Играчите приемат крачка по крачка новата философия“, добави Стоянович.

„Трудно е да се каже как ще изглеждаме в следващите мачове. След края на първенството през декември ще видим. Но е удобство да имаш 2 или 3 варианта за схема. Липсва и Стаматов. Искам да намерим верните решения“, заяви той.

„Радвам се за Илия Юруков. Помня, че аз го вкарах в първия отбор и му давах шанс. Не е в опитмална форма, но се раздаде. Доволен съм“, заяви още Стоянович.

LEVSKI.BG

„За трансфер на Станислав Иванов не мога да ви кажа. Не съм говорил по тази тема с никого от клуба. Моето желание е Стаси да се включи в отбора и да покаже всичко, което знае“, добави Славиша. „Паулиньо има много добри качества. Но въобще не е готов за игра. Имаше проблеми с вируса. Разговарях с Паулиньо. Всичко е чисто с нашите отношения“, добави той.

„Отборът на Арда играе хубав футбол, генерално – отборите на Николай Киров играят хубав футбол, атакуващ, харесващ се на публиката. Имат много добри играчи. Трябва да сме дисциплинирани. Имаме само два дни за подготовка за този мач“, заяви още той.

„Трудно е да се каже дали ще издържим физически. Нямахме и приятелски мач. Днес беше първата ми реална информация какво става с отбора. Трудно е програмата до края на първенството. Ще трябват ротации, но нямам и други възможности. Момчетата трябва да се възстановят добре“, заяви още Стоянович. „Моята работа е на терена. Финансовите въпроси не ме вълнуват. Разбира се, наясно съм със ситуацията, но аз съм се концентрирал върху отбора. Надявам се нещата да се случат по-бързо“, добави Славиша.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук