Бившият футболист на „сините“ Давид Яблонски заяви в профила си в социалната мрежа Instagram, че се присъединява към благотворителната инициатива на нашия колега и приятел Георги Белов „Синята Коледа“.

Чехът предоставя своя фланелка на настоящия си отбор Краковия, която вече е обявена за продажба на търг, като получените пари защитникът ще дари по кампанията „Синята Коледа“.

Ето какво написа Яблонски:

Със съпругата решихме да се присъединим към инициативата „Синята Коледа“ в Етрополe. Това е благотворителна организация, която се провежда за трети пореден път за набиране на средства за закупуване на различни хранителни продукти, които да бъдат раздадени по Коледа на най-нуждаещите се баби и дядовци в село Етрополе.

Това е моята тениска, която някой от вас може да спечели на търга, ще спечели най-висока цена, тъй като парите, получени от търга, ще отидат за „Синята Коледа“ в град Етрополе.

Началната цена на тениската е: 85 лева

Крайният срок за подаване на оферти е 10.12.2020 г. от 20:00 часа.

Можете да изпращате оферти в коментарите под снимката.

Благодаря ви от сърце!

За повече информация можете да се свържете с Георги Белов и всеки, който иска да дари, може да го направи в следната банкова сметка:

Име на получателя: Георги Белов

Сметка на бенефициент: BG87STSA93000025892868

Като основа за превода можете да напишете: Подарък „Синя Коледа 3“ Етрополе. Търгът се провежда и във Facebook-а на моята жена.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук