От Левски все още не са близо до договор с младежкия национал Станислав Иванов, твърди „Тема спорт“. Очакваше се двете страни вече да са си стиснали ръцете, но това все още не се е случило. Настоящият контракт на нападателя изтича през лятото на следващата година.

Треньорът на Левски Славиша Стоянович е доволен от работата си до момента с ограничената група играчи. В последните два дни тя набъбна, след като към нея се присъединиха Илия Юруков и Станислав Иванов, както и излезлите от карантина. Днес сините имат почивен ден, а от понеделник започват сериозна подготовка за следващите си двубои.

В следващия кръг сините нямат двубой, защото Берое има повече от 10 играчи, заразени с COVID-19. Очаква се СТК да насрочи за 2 декември отложения мач с Локо Пд, а на 5 декември идва сблъсъкът с Арда.

С Левски тренира и 20-годишният ляв бек Делян Иванов. Той ще изкара пробен период.

ФИФА се зае с големия скандал, заформил се около трансфера на Нуно Рейш от Витория Сетубал в Левски през есента на 2018 година, пише „Тема спорт“. Сегашното ръководство на португалците се жалва, че клубът не е получил повечето от парите, а вместо това те са отишли по сметката на бившия спортен директор Родолфо Вас.

Сините е трябвало да платят 150 000 евро на три равни транша. Само първият обаче е пристигнал в касата на Витория, а останалите два, направени на 15 февруари и 21 март 2019 година, в кипърска банка. От клуба от Сетубал претендират, че това е незаконно и са нарушени правилниците на световната централа.

От Левски смятат, че са изрядни, защото в договора между двете страни по-късно е било направено изменение и изричното желание на Витория било парите да бъдат преведени в различна от клубната сметка.

Тази пролет Рейш си тръгна от „Герена“ след раздяла по взаимно съгласие. Допреди месец той все още беше без отбор.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук