Очакваме да има вторичен ентусиазъм и членските карти да станат достъпни за хората по места

„Конкретни решения няма. Говорихме за потенциални дела, които могат да възникнат в наша вреда, и за зимната подготовка“, заяви изпълнителният директор на Левски Павел Колев след УС на клуба. „Имаме заложени потенциални приходи от кампанията за членски карти и от подписването на спонсорски договори, което все още е на дневен ред. Няма голяма промяна от последния път. Все още чакаме зелена светлина за подписването на договорите. И двете компании са базирани в чужбина. Чака се одобрение от Борда на директорите на компаниите“, заяви изпълнителният директор на „сините“ относно новия спонсор. 

„Очакваме да има вторичен ентусиазъм и членските карти да станат достъпни за хората по места. Още не се знае къде ще водим подготовката. Доколкото знам, планът е за два лагера – един в България, друг в Турция. Това е свързано с пандемията и финансово състояние на клуба. Имаме два варианта“, заяви Павел Колев. 

„Не мога да ви кажа колко футболисти са здрави, но доколкото знам, повечето са болни или са в карантина. Не участват в тренировъчния процес“, каза той.  „Кампанията на Андрей няма нищо общо със заплатите в ДЮШ. Това е подвеждащо, защото колкото треньорите в ДЮШ не са получавали заплати, толкова не сме получавали и ние. Футболистите получиха заплати преди 2-3 седмици“, добави Колев. „Не мога да кажа, че отлагането на двубоя с ЦСКА е нещо положително или глътка въздух за нас. Това е решение на база на протокола на БФС. Ако не го бяха отложили, щяхме да играем“, заяви „синият“ шеф.

„Не съм запознат с намеренията за чистка, не знам откъде е тази информация. Няма футболисти с изтичащи договори през зимата. Договорът на Станислав Иванов изтича през лятото на 2021 година. Да, той може да преговаря с други отбори. С него е воден разговор с Наско Сираков и когато има развитие ще го обявим веднага“, завърши Колев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук