LEVSKI.BG

Вторият по големина акционер в Левски Константин Папазов се изказа относно възможността „сините“ да бойкотират дербито с ЦСКА-София заради проблемите със заразени играчи.

„За мен като спортен човек не е нормално след 14 дни почивка на 16 човека да има такъв мач, но никой не е виновен за тази ситуация. Не е домислено, като е вземано решението. През май целта е била да се завърши първенството. Сега нещата трябва да бъдат коригирани. Това е в интерес на здравето на хората. Ще дискутираме тази тема
в петък. Ако правилата позволяваха, можеше да се позовем на тях, но щом не позволяват… Ние сме сезирали СТК и медицинската комисия с нашето желание, оттам нататък няма място за сърдене“, заяви Тити пред gong.bg.

„Преговорите с нов спонсор са в напреднала фаза. Ние имаме един постоянен спонсор, който е най-ценен и това са нашите фенове. Но дори и тяхната любов не е достатъчна. Без основен спонсор и други по-малки няма да успеем да се справим със ситуацията. Компанията, с която се водят разговори, е доста сериозна, така че в много кратки срокове би трябвало да се случи“, каза още Папазов.

LEVSKI.BG

Голямата дилема в Левски е дали Станислав Иванов да играе в дербито с ЦСКА-София в събота, пише „Мач Телеграф“. Новият треньор на „сините“ Славиша Стоянович настоява Стаси да е на терена, но мажоритарният собственик и клубна легенда Наско Сираков засега се дърпа.

Станислав е отстранен от отбора, а шансовете да бъде върнат за мача са около 50%. Проблемът е, че талантът отказва да подпише предложения му нов договор с клуба.

Самият играч се е похвалил пред свои приятели, че е здрав и много му се играе срещу кръвния враг. Той тренира с отбора, но окончателното решение ще бъде взето от Сираков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук