LEVSKI.BG

Грандиозен скандал избухна в Португалия около трансфера на Нуно Рейш в Левски. Витория Сетубал обвини бивши мениджъри, които са отклонили пари, свързани с продажбата на защитника на „Герена“ през 2018 година, пише „Мач Телеграф“. „Синият“ клуб е платил трансфера, но явно част от парите са били депозирани в банкова сметка в Кипър.

Португалският клуб депозира жалба в съдебната полиция относно парите от договора с Левски, съобщава вестник „Публико“. Според изданието тази сделка е само една от многото, в които има много въпросителни около финансите на клуба.

През септември 2018-а Витория продаде правата на футболиста на българския клуб за 150 000 евро, но тези пари не са били преведени по сметките на клуба. Вместо това въпросната сума е била прехвърлена в кипърска банка на името на Родолфо Вас, който по онова време е спортен директор на Витория.

LEVSKI.BG

Извънреден Управителен съвет на Левски ще се проведе в петък. На него босът на клуба Наско Сираков и останалите шефове ще обсъждат дали „сините“ да откажат дербито с ЦСКА-София заради кризата с COVID-19, ударила „Герена“, пише „Мач Телеграф“.

Припомняме, че Левски поиска отлагане на мача в събота. Правилникът на БФС обаче не им дава основание за това, защото карантината на основната група от заразени футболисти изтича в дните преди срещата и реално не се очаква в деня на дербито в Левски да има над 10 играчи с коронавирус.

На „Герена“ обаче са наясно, че няма как Славиша Стоянович да подготви футболистите за ден-два, след като две седмици не са тренирали нормално.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук