Няма никакви индикации, че тази седмица ще има раздвижване относно дълго чакания спонсорски договор на Левски. Очаква се строителната компания Strabag да подпише поне двегодишен контракт със “сините”. Компанията и сега има партньорство с клуба, като новата трибуна на стадиона носи нейното име. От „Герена“ от около два месеца насам всяка седмица казват, че следващата седмица би трябвало и последните детайли по сключването на договор с генералния спонсор да бъдат уточнени, пише „Тема спорт“.

В клуба очакват и финализиране на преговорите и с друга голяма компания. Вторият едър спонсор ще е българска фирма. Очаква се двата договора да обезпечат по-голяма част от бюджета на Левски.

Предвижда се при първи вноски от спомоществовател да бъде изплатена компенсацията на Петър Хубчев и неговия треньорски щаб. Финансовите претенции на екипа са в размер поне на 200 хиляди лева.

Останалата част от бюджета на Левски трябва да е от собствени приходи и дарения на феновете, които напоследък силно намаляха. Доста поспадна и интересът за членските карти, които достигнаха кота 15 хиляди. Очакванията на шефовете на клуба бяха за поне два пъти повече членове.

LEVSKI.BG

Поради проблемите от здравословно естество, спортно-техническият щаб на Левски гласи Николай Кръстев за титуляр на вратата срещу ЦСКА-София, пише „Тема спорт“. Дербито е насрочено за следващата събота, макар от „Герена“ да поискаха отлагане поради многото положителни случаи на футболисти с коронавируса.

Един от тях е Николай Михайлов, който пропусна и снощния мач на националния тим с Гибралтар. Треньорът на вратарите на „сините“ Георги Стоянов ще се заеме с Николай Кръстев, ако Михайлов не е в добро функционално състояние.

LEVSKI.BG

С група от едва десетима футболисти ще проведе първата си тренировка утре новият треньор на Левски Славиша Стоянович, пише „Тема спорт“. Толкова са играчите, незасегнати от коронавируса до вчера, а останалите са с положителни тестове. Живко Атанасов пък един път е с отрицателен, друг път е с позитивен тест.

Ситуацията е деликатна, на „Герена“ има и заразени служители, между които и изпълнителният директор Павел Колев.

Преди първото занимание с новия наставник, футболистите ще дадат нови проби за COVID-19.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук