LEVSKI.BG

Днес футболистите и персоналът на Левски ще бъдат подложени на нови тестове за коронавирус. През изминалата седмица сините пламнаха с инфекцията, като на „Герена“ има 17 заразени, 11 от които са футболисти. Всички те бяха поставени под карантина, а ръководството на клуба спря тренировките на останалите,припомня „Тема спорт“.

Те и представителите на щаба ще дадат проби днес, за да се установи дали и сред тях няма носител на COVID-19. Ако всичко с пробите е наред, то футболистите, които не са под карантина ще започнат някакви занимания. От Левски вече поискаха дербито с ЦСКА-София на 21 ноември от 15,00 часа да бъде отложено. Все още се чака становището на Спортно-техническата комисия към БС по входираната молба.

LEVSKI.BG

БФС на 99 процента ще отхвърли молбата на Левски за отлагане на дербито с ЦСКА-София, което е на 21 ноември от 15.00 часа на националния стадион. Мачът идва веднага след подновяването на първенството след предстоящата двуседмична пауза, през която ще се играят мачове на националните отбори,пише „Мач Телеграф“.

Ръководството на Левски е внесло молба за отлагане, като причината е бумът на заразени на „Герена“ – 11 футболисти и шестима служители. Заради това вече беше отложен мачът с Локомотив, а футболистите бяха разпуснати и не тренират. Карантинираните пък ще бъдат свободни едва 2-3 дни преди мача и няма да имат достатъчно време за подготовка. За да може БФС да отложи мача, от ЦСКА-София трябва да дадат съгласие, което е малко вероятно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук