Халфовете на Левски Борислав и Радослав Цоневи обявиха, че не спират да броят дните до своето завръщане на терена. Както е известно „сините“ футболисти получиха тежки травми в рамките на само няколко дни – скъсани кръстни връзки на коляното. След като получиха идентични контузии, двамата близнаци се очаква да се възстановителния процес да продължи поне шест месеца.

В телевизионно интервю за bTV братя Цоневи признаха, че нямат търпение да започнат да играят за любимия си клуб, но това ще стане само с много работа и търпение.

„Вече, като по-порастнали, разбрахме колко обичаме клуба и колко много ни е дал. При дебюта ни за Левски бяхме притеснени, тъй като имаше много добри футболисти тогава. Сега е моментът, в който да помогнем на клуба – когато е опрян в стената. Контузията се случва за секунди и после няма връщане назад. Трябва търпение до завръщането ни, трябва да запазим позитивното в себе си“, обясни Борислав. 

Неговият брат Радослав пък добави, че веднага щом е видял брат му как пада на тревата в началото на мача с Ботев Враца е разбрал, че Боби има тежка травма.

„Не беше много приятно, когато напуснахме Левски, но вярвах, че един ден ще се завърнем в клуба. Когато Боби падна веднага си помислих най-лошото. След това той ми се обади и ми каза, че много го боли коляното. Аз още не бях излязъл от шока от моята травма. Оперираха ни по  едно и също време, след това се възстановяваме заедно. Така ни е било писано. Гледам постоянно дните и броя кога ще се завърнем в игра“, каза Ради.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук