Наблюдателни фенове на Левски заснеха считания за нов треньор на отбора Славиша Стоянович по софийските улици. В социалната мрежа Фейсбук се появиха снимки на треньора, който се очаква до няколко дни официално да бъде обявен за нов наставник на „сините“.

Словенският специалист е провел днес двучасова среща с вече бившия треньор на „сините“ Георги Тодоров. Той го е запознал с качествата на футболистите и с тяхното моментно състояние. В щаба на Стоянович ще влезе треньор от Сърбия! Временният наставник на отбора Живко Миланов, както и Тодор Симов ще останат в треньорския щаб като помощник-треньори!

Стана ясно, че Живко Миланов ще води Левски и срещу Пловдивския Локомотив. Бившият капитан на „сините“ тренира отбора и сега, но в близко време клубът трябва да обяви новия треньор – Славиша Стоянович.

Практически Стоянович ще поеме нещата в свои ръце от другата седмица. Паузата за националните отбори идва в удобен момент. Проблем е липсата на 4 играчи, които са с положителни прожи за Ковид-19, а други 6 играчи ще бъдат с националните отбори на България в различните гарнитури.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук