Капитанът на Левски Николай Михайлов счита, че засадата, която бе вдигната на Здравко Димитров през първата част на двубоя срещу Лудогорец, е смешна и несериозна. Левски допусна поражение с 0:1 в Разград и Михайлов заяви, че се чувства неудобно тимът му да е 12-и в класирането.

„За съжаление, пак миг невнимание от наша страна ни коства точката. Можеше да вземем точка, мисля, че мачът вървеше към хикс, но не успяхме. Борим се мач за мач да взимаме точки, не сме в добра позиция. Изгубихме доста точки и трябва да наваксаме. Радостното е, че въпреки позицията, в която се намираме, може да се надиграваме с най-добрия отбор в България – Лудогорец. Имаме млади момчета и се опитваме да ги надъхваме. Продължаваме да правим едни и същи неща. Повтаряме все едни и същи грешки. Имахме своите шансове”, заяви Михайлов.

Капитанът на Левски коментира и засадата, която бе вдигната на Здравко Димитров през първата част.

„Лудогорец няма нужда от съдийска грешка или подкрепа на съдиите. Аз не съм от хората, които коментират, говорят. Всички видяхме, че Здравко Димитров е зад средата на терена. Смешно е, несериозно е. Всички знаят и го виждат, че Лудогорец е по-добрият отбор, но тръгва два метра зад средата на терена и да му вдигнеш засада е несериозно. Правят се едни и същи грешки и не се взимат мерки“.

„Мачът беше за чист хикс, въпреки несъществуващата засада, която ни вдигнаха, но както и да е, гледаме напред. За нас всеки мач е жизнено важен. Борим се за спасението на клуба”, допълни капитанът на сините.

„Младите не могат да изкарат напрежението. Всеки следващ мач се повтарят едни и същи неща. Намислили сме нещо с треньорски щаб. Опитваме се да променяме тренировките. Дай Боже срещу Локо (Пловдив) да вземем трите точки“, допълни той.

„Преди беше лесно. Влизаме аз и Живко, но играем с класни чужденци и опитни футболисти. Сега играят трима млади и е най-лошото, че няма ротация, просто закъсняхме със селекцията. Няма какво да говорим за финансовото състояние. Цялата ми фамилия е от Левски, опитвам се да дам всичко от себе си за клуба. Имам договор до края на сезона. Имах разговори с един турски клуб, но не ми се получиха нещата“.

„За нас всеки мач е дерби, излизаме за победа, но в последно време това не ни се получава. В доста мачове имахме малшанса да получаваме леки голове. В момента имаме затруднение напред, а също така много лесно пускаме голове. За нас е без значение срещу кого играем“.

„Жизненоважно ни е да взимаме точки във всеки мач. На мен лично ми е неудобно да гледам Левски на това място в класирането”, каза още Михайлов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук