Временно изпълняващият длъжността старши треньор на Левски Живко Миланов заяви, че неговия отбор е направил добър мач срещу Лудогорец и е заслужавал да вземе нещо от него.

„Мисля, че момчетата се представиха по един добър начин. С оглед на последните резултати и напрежението, което е насъбрано в тях дадоха всичко, което можехме. Знаехме Лудогорец по какъв начин играе. Най-добрият отбор в България. Опитахме се да се противопоставим, но това са ни моментните сили. Пропука се неопитността и то за пореден път. Три момчета в линията на защитата са по на 20-21 години. Дойде им в повече. Това е нормално, но им казах, че трябва да има концентрация“, каза Миланов.
„Не искам да коментирам ситуацията със засадата. Тоя я беше вдигнат предварително. Пожелавам им да отидат да свирят в Европа“, допълни треньорът.

„Последните 5-6 мача се бием сами от наши грешки, които са елементарни. Надявам се следващите дни и месеци да ги изчистят, защото в тези момчета има потенциал. Давам им се шанс, но трябва да го покажат. Днес загатнаха за него. Това е Левски и тук никой не ти дава толкова много време.Опитах се да вдъхна кураж и самочувствие. Последно време доста им се насъбра. Всички ги нападат, но тези футболисти знаете в каква ситуация бяха в клуба. Вижда се светлина в тунела, а това за един футболист е най-доброто нещо. Всеки иска да работи в нормална обстановка. Това е отбор на 3 месеца. Като погледнем другите отбори играят дълго време заедно. Надявам се да извлечем максимума от предстоящите мачове и на Нова година ще се мисли“, каза още Миланов.
„На всички е трудно. Когато отборът няма облик е много трудно и за тях. Аз вярвам в тези момчета. Проблемът им е психологически. Не бяха готови за лидери като цяло. Въпреки че ние сме в това състояние Левски е най-големия отбор в България и рано или късно ще е там, където трябва. Това е дерби и е нормално да има искри“, каза още бившият защитник.

Той не пожела да коментира темата с новия треньор на Левски.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук