Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред медиите и обяви, че Славиша Стоянович е възможен вариант за нов наставник на „столетниците“. Колев направи това след УС на клуба. Той говори за предстоящите турнета, които клубът предвижда, както и за потенциален нов спонсор.

„Обсъждахме предстоящото второ турне Имаше доста въпроси, включително дали има смисъл да го провеждаме това турне. Хората могат да ни очакват в този регион. Надявам се скоро да тръгнем към южна България“, каза той.

„Ефектът след първото турне беше добър. Хората всеки ден пращат писма и питат кога могат да ни очакват в техния град. Промяна в клуба няма. Нямаме подписан договор. Придвижват се нещата. Има процедури, които трябва да бъдат приключени. Те зависят от съответната компания. Надяваме се до края на тази седмица или началото на другата да има яснота“, допълни Колев.

„Наско Сираков запозна членовете на УС с оставката на Георги Тодоров. Отборът ще бъде воден от помощниците. Разговори с нов треньор се водят в момента. Но не са приключили. Славиша Стоянович? Той е възможен вариант, да“, добави Колев.

„Няма разговори за спортен директор“, обяви Колев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук