Собственикът на Левски Наско Сираков съобще, че още през следващата седмица отборът ще има нов наставник. Припомняме на нашите читатели, че Георги Тодоров подаде оставка след загубата от Черно море с 1:2 на „Герена“ и бе категоричен, че няма да остане повече начело на тима.

Босът на „сините“ обяви, че вече има договорка с новия треньор, но остават дребни детайли за доуточняване преди да бъде представен официално. По думите на Сираков през следващата седмица в сряда новият старши треньор ще проведе първата тренировка с отбора.

Сираков също така сподели, че Георги Тодоров ще остане на работа в клуба и ще бъде близо до първия тим.

„Сигурно доста пъти ми се е налагало да говоря на тема треньорски промени в Левски през годините. Съобразявам се и разбирам напълно поведението, мисленето и решението на Георги Тодоров. Искам много да му благодаря. В България нещата много бързо се забравят и понякога трябва да се припомнят. Той дойде в изключително тежък момент. Отзова се без никакви условия, само и единствено с мисълта да помогне на любимия си клуб. 16 човека напуснаха този отбор в последните 4 месеца. Това е новосформиран тим с повече млади играчи. Абсолютно нормално е да има лакатушене в представянето. На Георги Тодоров му дойде нанагорно на базата на това колко обича Левски. Той остава на работа в клуба. Ще бъде близо до отбора. Той е човек, на когото имам безгранично доверие. Благодаря му за всичко, което свърши. За мача в Разград отборът ще бъде воден от помощник треньорите. Другата седмица Левски ще има нов треньор. Няма смисъл да ме питате кой ще бъде той. Водил съм разговори, имаме съгласие. Има дребни детайли за уточняване. Надявам се другият вторник или сряда новият треньор да води отбора“, обясни Сираков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук