След като стана ясно, че Георги Тодоров категорично няма да остане на поста „старши треньор“ на Левски, читателите на Gerena.bg участваха в анкета, проведена от нашата медия в социалната мрежа Фейсбук, в която определиха своя избор за наставник на „сините“.

Резултатите от проведения сондаж класираха Емил Велев (Кокала) на първо място по един категоричен начин. Последният треньор, ставал шампион с Левски събра 60% от вота. На второ място в анкетата попада бившият капитан на „столетниците“ Живко Миланов, той събира 25% от вота на читателския вот. Станимир Стоилов е предпочетен от 10% от гласувалите в анкетата. Най-спряганото име за треньор на Левски Славиша Стоянович е събрал едва 8% от гласовете на „сините“ привърженици.

По непотвърдени от лагера на Левски данни, мажоритарният собственик на клуба е провел разговори със Славиша Стоянович и ще го покани да се завърне на „Герена“. Ако сърбинът приеме предложението, то той ще бъде в България още в петък и ще изгледа неделното дерби на „сините“ с Лудогорец, след което ще влезе в своята роля на треньор.

При положение, че Стоянович поеме кормилото на Левски, то Живко Миланов и голяма част от асистентите на Георги Тодоров ще останат и в щаба на сърбина. Те ще водят заниманията през тази седмица.

Ръководството на Левски направи жест към Георги Тодоров и той ще остане на работа в Левски, на позиция близо до представителния тим.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук