LEVSKI.BG

Бившият защитник на Левски и настоящ мениджър Джон Ингълс е с ключова роля за раздора между Левски и крилото Станислав Иванов, пише „Мач Телеграф“.

Именно шотландецът разколебал Стаси за трансфера му в Ерцгебирге Ауе, като го убеждавал, че трябва да приеме оферта в Турция за по-висока заплата.Според запознати от Ауе били готови да плащат 25 000 евро месечно на младежкия национал, което е много по-голяма сума от спряганата в някои медии. Докато вървели преговорите с немците, „сините“ разговаряли със Станислав Иванов да прекрати взаимоотнешенията си с Ингълс.

Причината била, че от Ергебирге можели да платят 550 000 евро за крилото, като 50 000 от тях щели да влязат в касата на агенцията На „Герена“ обаче не искали да се лишават от тази сума, защото кризата кара шефовете да цепят всеки цент на две.Шефовете на „сините“ били убедени, че Ингълс мъти главата на Стаси, което в крайна сметка доведе до изваждането му от състава и замразяването на таланта. Според запознати тази ситуация обаче може да се промени, ако младежкият национал се раздели с Джон Ингълс.

LEVSKI.BG

В Левски са на финалната права по оформянето на договор с чуждестранна компания, която да стане генерален спонсор на клуба. Стартирането на процедурата по подписването на сериозен контракт с австрийската строителна фирма „Щрабаг“ вече е започнала, като информацията е потвърдена от „Герена“, съобщи Дарик радио. Очаква се двете страни официално да станат партньори до края на месеца. Вече се заговори, че спонсорът ще налива в Левски по около 3.5 милиона лева на година, но от клуба не са разкривали каквито и да е параметри.

Преди време членът на Надзорния съвет на сините Константин Папазов бе анонсирал, че сините ще се сдобият и с втори спонсор, който също ще вкарва в клубната каса сериозна сума, припомня „Тема спорт“. Очаква се визираният партньор да е букмейкърска къща.

В същото време членската кампания „Аз съм Левски“ продължава с пълна сила. До снощи бяха продадени над 13 200 карти. В момента именно с парите от тях се покриват разходите по най-належащите нужди на клуба.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук