От „Герена“ пуснаха в продажба билетите за домакинския мач с Черно море. „Желаещите да подкрепят любимия отбор в двубоя от 10-ия кръг на Първа лига срещу „Черно море“ в събота, 24 октомври от 20:15 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, могат да си закупят билети от днес, 23 октомври до изчерпване на количествата в мрежата на Eventim и онлайн

Талоните ще бъдат пуснати в свободна продажба на касите пред сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от 23 октомври, петък от 10:00 до 19:14 часа. В събота, 24 октомври от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата, билети ще се продават на касите пред Сектор А, а от 17:00 часа и на касата на улица „Река Велека“ (арката пред Сектор „А“) на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и на касата на улица „Тодорини кукли“.

Феновете на отбора гост ще могат да си закупят пропуски от касата пред Сектор Г, която ще отвори два часа преди началото на мача.

Цени на билетите:

Сектор „STRABAG“, VIP: 100 лв

Сектор „STRABAG“, Блок 3 и 4: 20 лв

Сектор „STRABAG“, Блок 5, 6 и 7: 17 лв

Сектор Б: 10 лв

Сектор В: 15 лв

Сектор Г: 10 лв

Притежателите на абонаментни карти ще бъдат допускани на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ без да се нуждаят от билет за това.

Във връзка с последната заповед от Министерството на здравеопазването, като част от мерките против разпространението на COVID-19, ръководството на „ПФК Левски“ уведомява всички привърженици, че носенето на предпазна маска на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО“, съобщиха още „сините“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук