Наставникът на „сините“ Георги Тодоров поздрави отбора си за успеха с 4:1 над Партизан Червен бряг за Купата на България. Той обяви, че се дразни истински на интригите, но ще каже кои са тези интриги след мача с Черно море.

„Търпение трябва. Аз преживявам всичко. Не мога да седя безучастен. Единственото нещо, което ме дразни са интригите. И почва да ми писва. Ще ви кажа кои са интригите в събота след мача“, добави Тодоров.

„Казах ви, че ще играят хора . Българинът винаги има претенции. Трябва да знам дали мога да разчитам на тези хора. Едно е претенцията, друго е действителността. Най-хубавото за нас е, че продължаваме напред в турнира. Поздравявам домакините“

„Аз съм наясно кой как е и какво може. Само някакви голи претенции… първото полувреме не бе добро. През втората част направихме хубави неща. Важен е начинът на игра. Имаше хора, които не са на типичния си пост. Но това е положението“, добави Тодоров.

„Отдавна съм във футбола. Лошият терен не е извинение. В нашия тим трябва да залагаме на желанието, агресията, борбеността, но инаме няма да успеем“, добави той.

„Ние винаги допускаме такива детински грешки. За това паднахме и от Славия. Но това са грешки на растежа. С опитния човек може да направиш нещо. Ще се радвам като един път сме сгрешили, да не се повтаря. Но при нас грешките се повтарят“, добави той.

„Много е важно. Мачът със Славия беше тежък. Играхме 55 минути с човек по-малко. Момчетата положиха много усилия. Ако ние водехме в резултата и трябваше да се отбраняваме, щеше да е по-различно. Умора има. Практикака ми показва, че когато играчите, когато починат в сряда, в събота са по-слаби от тези дето са играли в сряда. Предстои ни тежък мач с Черно море, трябва да победим“, добави той.

„Може и ние да се наложим да играе по-често на такива терена. Надявам се разбирате подтекста“, добави още Тодоров.

„Марин Петков не смятам, че е направил добър мач. Но той е изключително качествен млад играч. Няма да го чакам Паулиньо прекалено дълго. Той е изключително качествен, но за мен е важно какво той дава на отбора“, добави още Тодоров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук