Таранът на Левски Валери Божинов обяви, че собственикът на „столетниците“ Наско Сираков е влязъл в съблекалнята при играчите на полувремето срещу Партизан Червен бряг и е нахъдал отбора. „Синият“ бос е поставил цел – отборът да спечели с три гола. Това и се случи – Левски победи с 4:1.

„Не мога да кажа, че бяхме лежерни. Поздравявам Партизан Червен бряг. Благодаря на феновете на домакините и на нашите. Когато Левски играе извън София, хората са зажаднели. Когато Левски играе е празник. Това е Левски. Горд съм, че играя за този велик клуб. Това е чест, нещо голямо.

„Футбол е, случва се. Знам какво е. Мотивацията им е на максимум. Момчетата от Партизан дадоха всичко от себе си. Явно трябваше да ни вкарат гол, за да се събудиме. На полувремето г-н Сираков влезе. Събуди ни! Той ни постави една цел – да бием с три гола и спечелихме“, добави Божинов.

„Ако всеки път трябва да се събуждаме, дано г-н Сираков да влиза по-често и да ни буди. Имаме нужда от легенда като него. Дано да влиза всеки път на полувремето, за да се пробуждаме“, разкри Валери.

„Благодаря на треньорите и ръководството, че ми даде възможност да играе. За едни футболист има нужда играе мачове. Но Левски е над всичко, не мога да имам претенции. За мен всяка една минута е голямо нещо за мен. Чест е за мен. Аз съм на разположение“, добави Божинов.

Аз съм влюбен в Марин Петков. Виждам себе си в него. Това е моето мнение. Това е момчето, което трябва да му се дава шанс. Ако на това момче му се даде възможност да играе, Левски ще може и да изкара пари от него. Нашата борба е за оцеляване. Знаете всички, че в момента се борим. Нашите фенове, които са зад кулисите правят всичко възможно отборът да съществува. Има млади, но моят любимец е Марин“, добави той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук