Огромен интерес към кампанията „Аз съм Левски“ в Троян и Плевен (ВИДЕО)

Десетки левскари се включиха в кампанията „Аз съм „Левски“ по време на първото пътуване на мобилния магазин на „сините“ извън София. Привържениците от Троян и Плевен имаха възможността да се срещнат със собственика Наско Сираков и лично да се запознаят с начините да се превърнат в официални членове на любимия клуб.

Кампанията „Аз съм „Левски“ и мобилният магазин на „сините“ посети първо град Троян, като феншопът бе разположен в градинката пред културно-информационния център от 10:00 до 13:00 часа. На място желаещите се сдобиха с членска карта и различни артикули.

След срещата с феновете в Троян собственикът Наско Сираков и моболният магазин се отправиха към град Плевен, където в продължение на няколко часа се срещнаха с привърженици пред спортно-информационния център.

Положителните емоции от срещите със „синята“ публика продължават и утре, когато „сините“ гостуват на „Партизан“ (Червен бряг) за Купата на България. Преди двубоя феншопът ще бъде разположен между 10:00 и 12:00 часа пред читалище „Никола Вапцаров“, а от 12:00 ч. до края на двубоя ще е на разположение на феновете пред Градския стадион.

Очакваме Ви,

Само „Левски“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук