Според направената анкета в социалната мрежа Фейсбук читателите на Gerena.bg пожелаха с пълно мнозинство да създадем рубрика, в която те да се запознават с това, какво пишат печатните издания за Левски. Днес даваме старт на това начинание. Рубриката ще се нарича „Пресата за Левски“ и ще ви запознава с новините от българската преса ежедневно.

LEVSKI.BG

Треньорът на Левски Георги Тодоров очаква към отбора да се присъедини нов играч в близките дни. Наставникът на няколко пъти през сезона натърти, че иска да подсили някои позиции в състава. Той държи да бъдат взети крайни защитници, пише „Тема спорт“.

Наред с това съставът се оголи много след контузиите на близнаците Борислав и Радослав Цоневи, както и с продажбата на Стайн Спиерингс. Липсата им няма как да бъде компенсирана само с привличането отново на Мартин Райнов, който веднага е гласен за титуляр в неделя, когато Левски излиза срещу Славия на „Овча купел“.

На „Герена“ вече могат да привличат само свободни агенти. Шансовете клубът да продаде някой измежду Найджъл Робърта и Паулиньо в Близкия изток пък вече клонят към нула.

LEVSKI.BG

Титулярът в младежкия национален отбол Илия Юруков ще получи нов шанс да се утвърди като важен играч на Левски, пише „Мач Телеграф“. Треньорът Георги Тодоров остана разочарован от претенциите на младока и желанието да си тръгне, но сега ще следи внимателно поведението му по време на тренировките и ако той покаже нужния хъс и нагърбване с отговорност може да започне като титуляр още в неделя срещу Славия.

„Сините“ привлякоха през паузата Мартин Райнов, но са амбицирани да продължат да дават път и на младите.

Заради контузиите на близнаците Цоневи, Левски изпитва огромна нужда от креативност в средата на терена. Симеон Славчев тотално разочарова, откакто бе привлечен, а и твърде често е контузен, за да си върне поне част от формата от най-добрите си години.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук