Феновете на Левски могат да се сдобият от днес с билети за предстоящото най-старо столично дерби от деветия кръг на efbet Лига, в което „сините“ гостуват на Славия. Билетите са с цени по 10 лева и ще бъдат предоставяни само на притежатели на абонаментни карти и ще се издават поименно. 

„Уважаеми привърженици,

желаещите да подкрепят любимия отбор в двубоя срещу „Славия“ от 9-ия кръг на Първа лига в неделя, 18 октомври от 20:15 часа на стадион „Славия“, могат да си закупят билет срещу предоставяне на абонаментна карта за сезон 2020/2021 г. Талоните са на цена от 10 лева и се пускат в продажба в 15:00 часа днес, 16 октомври на касата на Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. В продажба се пускат 550 билета за Сектор В и 150 билета за Сектор Г на стадион „Славия“.

Непродадените билети ще бъдат пуснати в свободна продажба в неделя, 18 октомври от 10:00 часа отново на касата на Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Съгласно решение на НС и УС на „ПФК Левски“ от 29.09.2020 г. билетите ще са персонализирани и ще се продават само срещу представяне на документ за самоличност.

Влизането на стадион „Славия“ ще става през вход Б и вход В срещу предоставяне на документ за самоличност и билет за срещата“, се казва в официалното съобщение на Левски. 

Последните попълнения на Левски избраха номерата, с които да играят на „Герена“. Последният новопристигнал в лагера на „сините“ Мартин Райнов е взел решение да направи промяна.

LEVSKI.BG

През изминалия сезон халфът носеше номер 70, който и понастоящем не е зает. Райнов обаче избра да играе с номер 4.

Другото ново попълнение – юношеският национал Георги Александров ще носи 41-ви номер на гърба си. Младокът, който бе и капитан на отбора на набор 2001 играеше досега с 14.

LEVSKI.BG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук