Таранът на „сините“ Валери Божинов говори по актуалните теми около „Левски. Божинов обяви, че е забранил на съотборници си да говорят за вариант, при който Левски да не се спаси от фалит.

„Аз съм в Левски за да помагам, да опитаме да обединим, както съблекалнята на отбора, така и феновете и всички свързани с Левски в името на спасението на клуба. Имаме такава уговорка, когато треньорът реши, че трябва да играя било то 5, 10 или повече минути аз съм на разположение.Тук един футболист не може да направи разликатаВажен е отборът. Ако всички  сме обединени съм сигурен, че по-лесно ще се намерят и хора с възможности, които да искат да инвестират в Левски“, заяви Божинов пред Канал 3. 

„Това разделение, което има между феновете е изключително неприятно. Води се някаква война, за която не съм запознат и не знам за какво става въпрос. За мен няма страна, за мен има Левски. Мен ме боли като виждам какво става между феновете. Аз не мога да деля публиката на фракции. Трябва да сме единни. Без феновете и всички да бъдат обединени няма как да спасим Левски. Надявам се проблемите да останат на заден план и да спасим клуба. Лично аз съм забранил да се говори за фалит и да се споменава. Не мога да си помисля, че Левски може да претърпи такъв удар. Всички в клуба и нашите милиони фенове няма как да мислим подобни неща. Говорим единствено как да изградим един добър отбор и да направим всичко възможно да започнем да побеждаваме“, каза още Валери.

„Приятелството с Живко Миланов си е приятелство, но в момента той ми е треньор. Шегите и бъзиците ги няма, защото има йерархия в клуба.

Целите на Левски винаги са големи. Сега целта е само една, да спасим Левски. За това нещо са ни нужни благодетел, спонсори и да бъдем обединени.Ако не сме обединени, ще бъде много тежко. Познавайки господин Сираков съм сигурен, че ще направи всичко възможно, за да направи Левски силен отбор, който винаги да побеждава. Като си върна лентата назад и се сещам за синята приказка, участието в Шампионска лига, пълния стадион. Това е Левски“, добави нападателят на „сините“.

„Има колектив, има настроение. Работи се много добре. Знаем кога е време и за шеги, и за работа. Няма нацупени и намръщени играчи. Всички идват с желание на тренировките. Проблеми няма“, сподели още Божинов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук