Бившият футболист на Левски и български национал Божидар Краев обяви, че целта на трикольорите трябва да е класиране на Световното първенство в Катар през 2022. Халфът заяви още, че България трябва да се гордее, че има представител в Шампионската лига в негово лице. 

„Чувствам се възстановен. Добре съм. В Скандинавието е горе-долу едно и също. Познато ми е, разбира се. Статични положения, здрави и силни играчи. Много неща бяха добри, но не спечелихме нищо като точки, но има една тенденция, която трябва да се продължи според мен. Головете, които допуснахме бяха лесни“,заяви Краев пред камерата на БФС. 

„Аз си мисля, че трябва да е гордост за цяла България, че съм представител за страната в Шампионската лига. Това е моя детска мечта, не става въпрос за пари в този момент. Мачовете от Шампионската лига са на много високо ниво и аз съм готов за него“, сподели още националът, който ще се изправи срещу Ливърпул, Аякс и Аталанта с неговия Мидтиланд в ШЛ.

„Според мен реалната цел за България трябва да е Катар 2022. С генерация, разбира се, която навлиза сега“, завърши Краев. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук