Наставникът на „сините“ Георги Тодоров заяви, че за Левски предстоят тежки дни, след като загубата на трима от основни футболисти в средата на терена. Както вече стана ясно Радослав Цонев получи тежка контузия в коляното, а нидерландският халф Спиерингс бе продаден на Тулуза. В двубоя срещу Ботев Враца пък Борислав Цонев получи контузия, като Тодоров призна, че може да става дума за много тежка травма.

Треньорът на „столетниците“ призна, че липсата на тримата се отразява предимно на креативността в средата на терена и в момента атаките се градят предимно на желание.

„Има разочарование. Футболистите се раздадоха, не се пестяха и до края искаха победата. За съжаление ни напуснаха хора, имаме и контузени. Те даваха облика на отбора. Чакат ни тежки дни. Тежко е състоянието на Боби Цонев. Има болки в коляното и глезена. Доктора каза, че са връзки, но нека да не избързваме. Много са важни хората в средата на терена. Ние имахме една тройка – двамата братя и Стайн, но само за 2 мача тази формация приключи. Ние нямаме идея сега как да градим играта. Всичко е на желание в момента. Сега ще бъде много трудно да търсим играчи с такъв профил. Чакат ни тежки дни. Нямаме ли хора в средата на терена, които да могат да играят футбол, ще ни бъде много трудно“, каза Тодоров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук