От „Герена“ изказаха своята благодарност за големия интерес към членските карти. „Сините“ използваха социалната мрежа и клубния сайта, за да обявят, че за по-малко от едно денонощие са регистрирани над 300 поръчки в кампанията за членските карти „Аз съм Левски“.

„Публиката на „Левски“ пише история! За пореден път! За по-малко от 24 часа от старта на кампанията за членските карти „Аз съм Левски“ бяха регистрирани над 3000 поръчки, или повече от 100 заявки на всеки час. Левскарската общност доказа за пореден път, че е несломима и непоколебима. 

Благодарим на всеки един левскар, който продължава да споделя енергията си с нас. Благодарим на всеки един, който заяви по категоричен начин своята подкрепа и принадлежност към любимия клуб! 

Ние сме убедени, че рекордите ще продължат да падат един след друг, а за да сме в състояние да отговорим на нуждите на всеки един от Вас и възникналите въпроси около кампанията „Аз съм Левски“ Ви предоставяме специални телефонна линия и имейл, чрез които да можете да се свържете с нас“, написаха „сините“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук