ПФК Левски и застрахователно дружество „Бул инс“ АД подписаха нов рекламен договор, с който разширяват своето сътрудничество.

От днес левскарите ще ползват 5% отстъпка от застраховка „Гражданска отговорност“ или КАСКО във всички офиси на застрахователното дружество в цялата страна. За целта всеки притежател на членска карта на Левски ще получи и карта на „Бул Инс“, с която ще получи право на застрахователни отстъпки. Със стартирането на кампанията за членските карти на „ПФК Левски“ на 1 октомври тази година ще бъде активирана и съвместната кампания със застрахователната компания.

За всички левскари е важно да знаят, че 15% от стойността на всяка направена в офис на дружеството застраховка КАСКО ще влизат в банковата сметка на Левски. 10% от стойността на всяка застраховка „Гражданска отговорност“ в „Бул Инс“ също ще подпомагат финансово любимия клуб.

Ръководството на Левски поднася своята благодарност към застрахователното дружество, което е дългогодишен партньор на клуба, за подадената ръка в този труден момент за клуба и се надява това разширено сътрудничество да донесе ползи и за двете страни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук