Според съобщения в български медии ФК Ерцгебирге се интересува от Станислав Иванов (21) от Левски София, пише германския „BILD“.

Изпълнителният директор на Ерцгебирге Ауе Михаел Фогт говори пред „BILD“ за интереса на клуба към Станислав Иванов от Левски: „Вярно е, че намираме този играч за много интересен. Но в момента преговорите са на изчакване. Защото изведнъж има още повече заинтересовани страни за Иванов, включително от Англия и Турция.“

Българският младежки национал до 21 години (пазарна стойност: един милион евро) е реализирал 13 гола за тима от София през миналия сезон. Други силни страни на Иванов: Той играе еднакво добре и с двата крака, бързо и гъвкаво в офанзива, допълва BILD.

LEVSKI.BG

В Ауе той може да формира опасно трио за атака с Флориан Крюгер (21) и Паскал Тестроет (29). Но още нищо не е решено. Фогт: „Трансферният прозорец е отворен до 5 октомври. Няма да привличаме нови играчи на всяка цена. „

Изпълнителният директор на тима не потвърди информациите, че германският клуб е готов да плати 700 000 евро за правата на Иванов. „Тази сума не е вярна. Клубът очевидно не може да даде толкова пари по време на коронакризата“, заяви директорът на Ерцгебирге Ауе.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук