Ръководството на Левски излезе с позиция относно разпространена по-рано от агенция „Блиц“ невярна информация, свързана със заплатите на трима от футболистите на „сините“. Вижте какво публикуваха от „Герена“ в официалния сайт на клуба.

Левскари,

 Любимият клуб се бори за оцеляване вече 8 месеца, но в събота вдъхновено надигра с 3:0 „ЦСКА 1948“ и записа трета поредна победа в първенството. Сякаш по поръчка – в понеделник сутрин се появява „бомба“ в „Блиц“ – „ръководството на „Левски“ раздава пари под масата на футболисти, за да подпишат договори“.

Щяхме да подминем с мълчание и тази нагла лъжа като много други преди това, ако не засягаше честта на три момчета, израснали на „Герена“. Братята Борислав и Радослав Цоневи и Стивън Петков. И тримата направиха финансова жертва, за да се върнат и да помогнат на „Левски“ в този критичен момент. Всеки от тях си знае какво му е струвало да се върне там, откъдето е тръгнал за големия футбол. Но те го направиха, въпреки съветите на „доброжелателите“ да стоят далеч от синята фланелка. Направиха го с надеждата да помогнат за възраждането на родния си клуб. И в събота срещу „ЦСКА 1948“ се видя, че могат да го направят. „Левски“ е жив повече от всякога и това явно не се харесва на някого. 

Обръщаме се към милионите левскари в България и по целия свят – не вярвайте на лъжи и спекулации. При нас пари под масата не се раздават, плаща се по банков път (практика, непозната за отлично информирания източник на „Блиц“). Стивън Петков, Ради и Боби Цоневи не са получили и стотинка и нямат никаква гаранция, че ще си получат заплатите навреме. Но това за истинските левскари няма значение. Те са готови да оставят сърцето си на терена заради клуба и заради Вас, които ги подкрепяте от трибуните и пред телевизорите! 

Ако изнеслите тази лъжлива информация имат капчица достойнство, нека се заявят с имената си! Хората лесно ще преценят дали може да им се има доверие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук